Όμιλος Seven Group A.E.

22 χρόνια πρωτοπορίας!


Seven Spots | Seven Films | Seven

Ό όμιλος Seven Group A.E. είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία που πρωτοστατεί στους τομείς της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας 22 χρόνια τώρα.

Ξεκινώντας το 1996 και με αφορμή την αγάπη των ιδρυτών του για τον κινηματογράφο, η εταιρεία ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη ως πρότυπη αλυσίδα video club, που διέθετε την πιο ενημερωμένη συλλογή ταινιών προς ενοικίαση και πώληση και συνεχίστηκε με τις ανάλογες υπηρεσίες σε video games.

Νέα καταστήματα άρχισαν να ανοίγουν σε κάθε πόλη της Ελλάδας και πολύ σύντομα το brand Seven Spots έγινε συνώνυμο της οικιακής ψυχαγωγίας.

Σήμερα τα Seven Spots έχουν εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο δίκτυο καταστημάτων αγορών και ψυχαγωγίας, με περισσότερους από 150.000 μοναδικούς επισκέπτες το μήνα και περισσότερους από 350.000 επισκέπτες το μήνα στις διαδικτυακές του πύλες.

Αντίστοιχα η εταιρία διανομής ταινιών Seven Films ιδρύθηκε το 2007 ως τομέας της κινηματογραφικής διανομής της Seven Group A.E.. Με έδρα την Αθήνα, δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, εστιάζοντας στην κινηματογραφική διανομή ανεξάρτητων, υψηλής αισθητικής και καλλιτεχνικής αξίας ταινιών. Ταυτόχρονα αναλαμβάνει την εκμετάλλευση των υπολοίπων δικαιωμάτων (DVD, VOD κτλ.).

Ό Όμιλος, κρατώντας σταθερό προσανατολισμό στις καινοτόμες εξελίξεις, συστήνει τον Οκτώβριο του 2018 το νέο brand Seven Big Time, ένα μοντέλο καταστημάτων πρωτοποριακό όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα παγκόσμια δεδομένα.

Αυτός είναι ο μαγικός κόσμος των της Seven Group Α.Ε. που συνεχίζει 22 χρόνια μετά να πρωτοστατεί και να ηγείται! Ένας κόσμος γεμάτος διασκέδαση, εικόνες, δράση και εμπειρία! Ένας κόσμος δίπλα στον καθημερινό επισκέπτη, που φτιάχτηκε για να κάνει τον κάνει χαρούμενο!


22

Χρόνια

70

Καταστήματα

350

Εργαζόμενοι